tapahtunutta 2018

Tiistai-illan huumaa sotilaskodissa...Riitta ja varusmiehet, Heli, Liisa, Eva ja Seija valmistautumassa kirkkokahvien järjestämiseen uusille varusmiehille.

Perinteinen tammikuun jäsentapaaminen keräsi yli 50 yhdistyksemme jäsentä hyvän ruuan ja juoman merkeissä seurustelemaan niin sotilaskotiasioista kuin muistakin ajankohtaisista jutuista.

Sotilaskotityön 100-vuotishistoriikki julkistettiin Helsingissä 7.5.2018. Me Utin siskot ja veljet päästiin tutustumaan uunituoreeseen kirjaan heti seuraavana päivänä, jolloin suuri joukko jäseniä kävi omansa noutamassa samalla sodemunkeista ja kuohuvasta nauttien. Kirjan on painattanut ja lahjoittanut jokaiselle jäsenelle Avustus - ja Eläkesäätiö Tuki.

Sisarretki Salpalinjalle ja Lemille. Oppaana vihreä veli Kalle Sirén.

Sotilaskotityö 100 vuotta - kahvittelua helteisessä kevätsäässä 12.5. Kouvola-päivän yhteydessä

Elokuussa on juhlittu Puolustusvoimat 100 vuotta -kesäkiertueen merkeissä Kouvolan Kasarminmäellä ja uudet varusmiehetkin ovat valansa vannoneet Utin jääkärirykmentissä.

Utin lentotukikohdan 100-vuotistoimintapäivänä 

Japanilaista iltaa vietettiin 5.9. loistavan luennoitsijan Mira Mutrun johdolla ja sen jälkeen nautittiin myös Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksen valmistava japanilainen ateria.

Pizzaillan tunnelmia...