tapahtunutta 2022

Yhdistyksen perinnejaosto piti sotilaskotikanttiinia Kouvolan keskustassa viikon ajan joulukuussa. Irmeli Kuisminin taidokas kädenjälki näkyi sisustuksessa.

Kirsti Särmä ja Teija Laine kertailivat yhdistyksen vaiheita

Vuonna 2002 yhdistyneiden Kouvolan ja Utin Sotilaskotiyhdistysten 20-vuotisjuhlaa vietettiin marraskuussa sotilaskodissa.

Kouvolan Sotilaskotiyhdistys olisi täyttänyt 1.10.2022 100 vuotta. Yhdistyksen toiminnassa vaikuttaneita sisaria kunniakäynnillä Kouvolaan haudattujen entisten puheenjohtajien haudoilla ja sen jälkeen juhlakahveilla sotilaskodissa.

Kuvasatoa valtakunnallisilta sotilaskotipäiviltä Tampereelta

Elokuun valapäivä on työntäyteinen myös sisarille. Puheenjohtaja hillottamassa munkkeja, joita Kristiina Nordman, Sanna Huuhka, Raili Huvinen ja Irmeli Villikka möivät valansa vannoneille varusmiehille ja heidän läheisilleen.

Sisaret seuraamassa 100-vuotishistoriikkiä
Liisa Sääksjärvi kertoo ansio- ja muiden merkkien sijoittelusta sotilaskotiasuihin

Koronatauon jälkeen olemme käynnistelleet toimintaamme. Maaliskuussa 2022 pidettiin sisarilta, joka keräsi mukavasti osallistujia. Kertasimme sisarten pukukoodia ja katsoimme liiton 100-vuotishistoriikin. Tallenne löytyy: https://www.youtube.com/watch?v=B-BYhrepOm0

Kotiuttamisjuhla 15.6.2022.

Sotilaskotiyhdistys jakoi "Rehdin sotilaan tunnustuksen" kahdelle kotiutuvalle varusmiehelle.

Liikkuvan sotilaskotitoiminnan kurssi 2022
Kurssin johtaja Teija Laine avaamassa koutusta

Kouvolan-Utin Sotilaskotiyhdistyksen jäseniä Liikkuvan sositlaskotitoiminnan kurssilla Vekaranjärvellä. Osallistujia lisäksemme Hamiasta, Upinniemestä ja Santahaminasta.

Kurssin johtajana Teija Laine